best restaurants in podgoricaПрокат автомобилей в Черногорииapartmani crna gora

Obavještenja

Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu

Saopštenje: Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine

 

 

Ministarstvo ekonomije organizuje, u periodu od 20.05.2013. do 28.06.2013. godine Javnu raspravu o Nacrtu Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu.

Javna rasprava će biti realizovana prezentacijom Nacrta Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu i diskusijom u vezi sa ovim dokumentima kroz okrugle stolove koji će se održati:

Budva, dana 10.06.2013. godine od 11 do 14 časova, u Sali Skupštine Opštine.

Pljevlja, dana 11.06.2013. godine od 11 do 14 časova, u Sali Skupštine Opštine.

Podgorica, dana 12.06.2013. godine od 11 do 14 časova, u sali Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Cilj Javne rasprave je da se na organizovan, struktuiran i prijemčiv način stručna i laička javnost upozna sa Nacrtom Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu. Od Javne rasprave se očekuje da podstakne stručnjake i širu javnost da se uključe u proces rasprave i daju konkretne prijedloge, mišljenja i komentare na Nacrt Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu.

U toku javne rasprave, u saradnji sa  opštinom Budva, opštinom Pljevlja i Univerzitetom Crne Gore biće organizovani okrugli stolovi na kojima će Nacrt Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu biti prezentirani od strane Obrađivača i Ministarstva ekonomije.

Kako bi se obezbijedili optimalni uslovi za uvid zainteresovanih subjekata i davanje eventualnih sugestija, primjedbi i sl. Nacrt Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu će biti dostupni javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave u Ministarstvu ekonomije, Rimski trg br. 46, IV sprat, kancelarija br. 33 svakog radnog dana od 11 do 14 časova, kao i u sekretarijatima za urbanizam u opštinama Budva i Pljevlja, svakog radnog dana od 11 do 14 časova.

Nacrt Strategije razvoja energetike Crne Gore do 2030. godine – Zelena knjiga sa Nacrtom Strateške procjene uticaja na životnu sredinu će biti dostupni i na sajtu www.seaeds.me , a primjedbe i sugestije mogu se slati elektronskim putem na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili direktno na arhivu Ministarstva ekonomije.

Prijatelji i partneri